Jose Aldo se ne brine: Počastio McGregora posterom i poručio mu da nije njegov kalibar! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2015 10:25h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo definitivno ima smisla za humor. Aktualni UFC prvak je prilično mirno, čak i uz dozu smiješka na svom licu, odtrpio McGregorovo unošenje u facu nakon što je ovaj nokautirao Dennisa Sivera na UFC-u proteklog vikenda u Bostonu. Irac je preskočio ogradu i žestoko krenuo prema Aldo, no prvak nije ustuknuo, a nije se dao niti isprovocirati…

Na kasnijoj press konferenciji smo saznali da je ovim slavljem Irac stigao do izazivačke pozicije, a Dana White je otkrio kada i gdje će se održati ovaj bitan dvoboj za naslov prvaka.

No, dojam je da se Aldo previše ne brine. Na event u Bostonu je donio svoju verziju Conora McGregora otisnutu na šaljivi poster. Njegova izjava Joeu Roganu u kojoj McGregora naziva smiješnim ide u tom smijeru. Je li ga iznenadilo unošenje u lice nakon meča?

"Ne, to je normalno za njega. On je smiješan lik i samo mu se smijem. Mislim da je ovo sve sjajno, ne samo za UFC nego i za čitav sport. Ovo će biti najveći meč u ovoj kategoriji ikada", poručio je Aldo nakon što je odgledao meč protiv Sivera i zaključio:

"Conor me nije uopće impresionirao, on nije kalibar boraca s kojima sam se ranije susretao. Sa svojim timom ću isplanirati taktiku i znam točno što ću mu napraviti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI