Jose Aldo: Ronda će napraviti što i Gina Carano, njena MMA karijera je gotova

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2015 18:23h Autor:

Jose Aldo

Prvak perolake kategorije i najbolji UFC-ov pound4pound borac, Jose Aldo, izjavio je kako misli da će Ronda Rousey napraviti isto što i Gina Carano nakon prvog poraza, odnosno završiti svoju MMA karijeru.

Gina Carano je također bila velika MMA zvijezda, a njena borba protiv Cristiane 'Cyborg' Justino (tad se još prezivala Santos), za naslov Strikeforce prvakinje, bila je jedna od najiščekivanijih MMA borbi uopće. Carano je bila neporažena prvakinja Elite XC-a, no onda je naletjela na protivnicu koja ju je izdominirala i uvjerljivo savladala.

Carano je tada po prvi put dobila batine i to je bilo dovoljno da kaže kako je završila sa svojom MMA karijerom. Jose Aldo je promatrao obje situacije i primijetio je jako puno sličnosti. On tako smatra da bi i Rousey mogla krenuti putem Gine, čije je neke daljnje korake u karijeri već odradila.

"Mislim kako će se njoj biti jako teško vratiti borbama. Njena karijera je sad dobila drugačiji smjer. Da ja mogu zarađivati velike novce snimanjem filmova i sličnim stvarima, sigurno bih otišao tim putem. Ako mislite da bi mi nedostajalo primanje udaraca u lice, onda ste ludi. Mislim kako se ona više neće boriti. Naravno, ukoliko se vrati, može povratiti svoju titulu. Uvijek je bila sjajan borac, no da sam ja ona, ne bih se vraćao. Vidim ovo kao situaciju s Ginom Carano. Gina je također sjajan borac, ali otišla je putem glume nakon tog poraza, jer je smatralo kako će tako imati više pažnje nego da se bori. A osim toga, nema više dijeta niti primanja udaraca u lice", izjavio je Aldo.

Filmska karijere Gine Carano nije startala najbolje, no čini se kako ide sve bolje, a trebala bi kulminirati u hitu Deadpool, gdje ima glavnu žensku ulogu. Ronda Rousey se već pojavila u hitovima Expendables 3, Furious 7 i Entourage, no u epizodnim ulogama. Trenutno ima nova dva filmska projekta, zbog kojih je najavila pauzu do ljeta, još i prije borbe protiv Holly Holm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI