Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jose Aldo: Prvo ću obraniti titulu, a onda idem po Conora u laku kategoriju! | Fight Site

Jose Aldo: Prvo ću obraniti titulu, a onda idem po Conora u laku kategoriju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2016 00:13h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo je prokomentirao situaciju u kojoj je ponovno postao prvak perolake kategorije, nakon što je pojas oduzet Conoru McGregora. Sad mu ga je plan prvo obraniti, a onda će tražiti borbu protiv McGregora i to u lakoj kategoriji.

Osvojiti pojas bez revanša sigurno nije bila opcija koju bi Aldo odabrao da je mogao, no nakon što je savladao Frankie Edgara na UFC 200 eventu, to se nekako očekivalo, a nakon McGregorove pobjede protiv Eddiea Alvareza, postalo je formalnost. Aldo je prihvatio situaciju kakva je te je rekao da mu je najvažnije da je on ponovno prvak, iako sebi to nikada nije niti prestao biti:

“Uvijek sam bio prva i uvijek ću biti, sve dok sam u perolakoj kategoriji. Istog trenutka kada sam ga izgubio sam znao da će ponovno biti moj. Ono je sve bio trenutak neopreznosti. Bilo je pitanje vremena kada će ponovno pojas biti moj. Ovo nije na način na koji sam htio da se to dogodi, no sretan sam jer znam da sam prvak. Znao sam da će ostaviti jedan pojas i na kraju je odlučio ostaviti ovaj moj. Nemam problema s tim jer sam znao da se to mora dogoditi. Pojas bih sigurno vratio u revanšu, no nije mora greška što je on pičkica koja zapravo nikad nije bila pravi prvak. Ne vidim šansu da izgubim od ikoga u ovoj diviziji.”

Ipak, od revanša protiv Irca nije odustao, pa makar to bilo u lakoj kategoriji, gdje će McGregor od sada nadalje vjerojatno ostati.

“Prvo želim obraniti titulu i bit ću spreman za onoga koji pobijedi u borbi Pettisa i Hollowaya. A onda nakon toga idem po Conora u laku kategoriju. Dana White je rekao kako možemo birati protiv koga ćemo se boriti, a ja se želim boriti protiv njega. To  će se sigurno dogoditi.”

Većina MMA fanova, osim onih Conorovih hardcore fanova, smatra kako bi se taj revanš morao dogoditi i da ne smije sve ostati na onih 13 sekundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI