Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jose Aldo: Pettis puno priča, pa pobjegne kad se treba boriti | Fight Site

Jose Aldo: Pettis puno priča, pa pobjegne kad se treba boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.03.2014 11:21h Autor:

Aldo, JDS i Barao

UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji, Jose Aldo, trenutno je na odmoru nakon što je još jednom obranio svoj naslov prvaka. No, već dugo se priča o potencijalnoj borbi između njega i Anthonya Pettisa, prvaka u lakoj kategoriji. Aldo smatra da Pettis puno govori, ali malo radi, odnosno da izbjegava borbu s njim.

Jose Aldo i Anthony Pettis su već neko vrijeme borba koji fanovi žele vidjeti. Ova dva borca imali su već ugovorenu borbu prošle godine, kada se Pettis trebao spustiti u perolaku kategoriju i napasti Aldov pojas, no na kraju je Pettis dobio priliku napasti pojas u lakoj kategoriji, kojeg je i osvojio. Sada se govori o njihovoj "superfight" borbi, no čini se kako je to daleko od ostvarenja.

"Anthony Pettis puno priča, a malo toga radi na tome da se stvarno borimo. Govori kako se želi boriti sa mnom i da se možemo boriti u bilo kojoj kategoriji, a zna da mu Dana White neće dozvoliti dolazak u perolaku jer želi da ja ostavim svoj pojas i dođem u laku. No, isto tako, ja mislim da će on izgubiti od Melendeza, pa će i to doći u pitanje", rekao je Aldo.

Aldo je onda potvrdio: "U ovoj situaciji namjeravam ostati u svojoj kategoriji. Što se tiče protivnika, znam da je bilo govora o Swansonu i Mendezu, a vidim da je Cub dobio protivnika. Borio sam se s obojicom i oba su sjajni borci i zaslužili su priliku. Chad je nakon poraza od mene napravio impresivan niz i vratio se te je on zaslužio priliku da se ponovno borimo."

Aldo nema plan oko termina njegova povratničke borbe. "Ja sam spreman, svaki dan treniram i mislim na borbu, a ostalo je na mom treneru i na UFC-u. Kada mi kažu da se borim, ja ću biti spreman", rekao je "The Scarface".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI