Jose Aldo odlučan u povratku nakon nedavnog poraza: “Padamo kako bismo mogli ustati”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 10:58h Autor:

Jose Aldo i Max Holloway

Za mnoge je Aldov poraz od Maxa Hollowaya na UFC-u 212 značio kraj jedne ere. Iako je izgubio svoj pojas pero kategorije krajem 2015. godine u srazu s Conorom McGregorom, početkom 2016. godine Aldo se ekspresno vratio nazad i uzeo svoj status kralja pero kategorije.

Nakon poraza od McGregora i nakon što nije odmah mogao dogovoriti uzvratni meč, Aldo je prijetio odlaskom iz UFC-a. Govorilo se kako razmišlja o novoj sportskoj karijeri i to čak u vidu nekog sporta koji nije borilački. Nakon nedavnog poraza od Hollowaya, fanovi su se s pravom zapitali hoće li se dogoditi isti scenarij kao nakon poraza od McGregora. Čini se kako ovaj put Aldo nije tako olako spreman objesiti rukavice o klin.

Aldo je svoje namjere iznio na jednoj društvanoj mreži a evo i prijevoda kojeg donosi ‘MMA Fighting’:

“Moram zahvaliti svome ‘ocu’ Andreu Pederneirasu, najboljem timu na svijetu Nova Uniao, da nije bilo njih ne bi bio šampion. Hvala svim mojim trenerima koji su odradili nevjerojatan posao u mojim pripremama. Hvala svim mojim fanovima koji su uvijek uz mene. Volim vas, hvala vam. Nemam riječi na količinu ljubavi i riječi koje sam do danas primio. Hvala vam.
Što se tiće ostalog, jebi ga, vratit ću se, padamo kako bismo mogli opet ustati. To je to! Vratit ćemo se!”


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI