Jose Aldo: Nisam impresioniran Conorovom izvedbom, on je dvorska luda! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2015 11:53h Autor:

Jose Aldo

Joe Rogan je porazgovarao s UFC-ovim prvakom Joseom Aldom nakon McGregorove pobjede nad Dennisom Siverom. Conor je nakon završetka meča preskočio ogradu i krenuo na Alda. Osiguranje je spriječilo novog izazivača u njegovom naumu, a Aldo se samo smijao.

Jose je već izrazio želju za borbu s McGregorom, koji je sad postao i službeni izazivač u perolakoj kategoriji. White je izjavio da će se meč najvjerojatnije održati u svibnju u Las Vegasu.

"Conor je preskočio ogradu i krenuo na tebe, a ti si se samo smijao. Što si pomislio kad je to učinio?", pitao je Rogan.

"Normalno je to što je napravio", rekao je Aldo. "On je dvorska luda."

"Misliš li da ćeš s ovom borbom zaraditi dosta novca jer svi očekuju ovu borbu, biti će puno pozornosti usmjereno na vas?", upitao je Joe.

"Mislim da je odlično za UFC, za ovu diviziju, za sve ostalo. Mislim da će ovo biti najveća borba u povijesti ove kategorije."

"Da li si impresioniran s pobjedom Conora McGregora?"

"Ne, nisam impresioniran. Rekao je da će završiti borbu u dvije minute a trebalo mu je dvije runde. Dennis Siver je dobar borac, ali nije borac kalibra s kojima sam se prije borio. S mojim trenerima i timom ću sve razraditi i znam što ću učiniti Conoru."

"Toliko je hypea iza Conora McGregora, mnogo ljudi se veseli ovoj borbi. Dugo vremena si prvak i jedan od najboljih boraca svijeta i da li te ovako nešto 'napaljuje' i motivira?"

"Da, taj hype je super. Ja sam prvak. Imam samo 28 godina i još mnogo toga za pokazati. Ako se Conor želi boriti sa mnom, još bolje", rekao je Aldo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI