Jose Aldo: Ne znam je li to bio njegov uspjeh ili moja pogreška!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2015 15:58h Autor:

Jose Aldo Junior

Jose Aldo Junior dao je prvi intervju nakon teškog nokauta i gubitka titule na UFC-u 194. Aldo je još uvijek shrvan zbog poraza i nije mu jasno što je pošlo po zlu prošle subote.

“Još uvijek mi je teško to sve probaviti. Trenirali smo naporno, sve smo napravili kako treba, a rezultat nije bio pozitivan. Trebat će nam vremena da to probavimo, ali sve je to dio sporta i moramo to prihvatiti”, rekao je bivši prvak.

Poraz nikome ne može sjesti teže nego Brazilcu, budući da je bio neporažen već deset godina i naslov je obranio čak devet puta. Ali sve te obane i sav taj trud nestali su za samo 13 sekundi. Aldo je pogledao snimku, ali i dalje nije siguran je li on napravio pogrešku, ili je Conor McGregor jednostavno bio savršen.

“Znači nije ni bilo borbe, zar ne? Samo 13 sekundi. Još se sjećam kako sam pokušao udariti. Ali čovječe, teško je sada reći je li to bio njegov uspijeh ili moja pogreška. To je brza odluka i on je uspio baciti dobar udarac dok sam ja pokušao kombinaciju.”

Odmah nakon borbe, Aldo je razgovarao s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom. “Scarface” želi revanš, ali ništa još nije potvrđeno.

“Pričali smo nakon borbe. Ali mislim da je prerano za pregovore. Naravno, želim revanš i mislim da imam to pravo. Ne samo ja, već moja karijera govori za sebe.”

Unatoč porazu i teškim vremenima, bivši prvak nije odustao i planira se vratiti jači nego ikad.

“Nije uspjelo ovaj put, ali vratit ću se pobjedonosno. Ovo je sport i trebamo to prihvatiti jer ne živi se samo od pobjeda. Ovo me čini jačim, mnogo jačim. Budite sigurni da ću se vratiti jači nego prije i ponovno biti prvak”, zaključio je Aldo.

Nitko ne brani Aldu povratak, međutim, postoji mogućnost da mu White oduzme privilegiju neposrednog revanša jer Frankie Edgar se načekao za svoj revanš s Brazilcem, a usput je ostvario i neke impresivne pobjede, uključujući nokaut Chada Mendesa u prvoj rundi, samo večer prije UFC-a 194 .

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI