Jose Aldo: Nakon UFC 194 neću više reći niti riječi o Conoru McGregoru

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2015 23:49h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo jedva čeka da dođe 12. prosinac i borba protiv Conora McGregora, nakon koje više nikad ne namjerava Irca niti spomenuti.

Manje od dva mjeseca preostalo je do eventa koji MMA javnost s nevjerojatnim nestrpljenjem iščekuje. Jose Aldo i Conor McGregor će pet mjeseci nakon prvobitno planiranog datuma nakon svijetu prezentirati odgovor na pitanje tko je od njih bolji borac. Naravno, ukoliko ne dođe do onoga čega se svi boje, nekog razloga možebitnog otkazivanja borbe.

No, trenutno su oba borca u treningu i kažu kako nemaju apsolutno nikakvih problema. Čak niti "trash talk" za sada nije onakav kakav bi se očekivalo da bude, što sigurno odgovara Aldu, kojem Conorove izjave baš nisu najbolje sjedale. Oporavio se od ozljede rebra i sad misli samo na borbu.

"Oporavak je prošao dobro i sad je vrijeme za misliti na ono što je ispred nas. Moramo zaboraviti na ozljedu i okrenuti se budućnosti. Već sam na 100 posto, igram nogomet i treniram. Nadajmo se da se ništa loše neće dogoditi i da ćemo napokon završiti ovu priču", rekao je do sada jedini UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji.

Aldo namjerava tu borbu riješiti na taj način da nova borba protiv Conora više ne dođe niti u pitanje. Predugo ga je morao slušati i živjeti s komentarima i pitanjima oko njega, pa mu je glavni cilj potpuno izbaciti Conora iz svog života.

"Da, izuzetno sam umoran od ovoga svega, no moram priznati kako sam već i navikao. Trebalo je sve to već nestati, no nakon 12. prosinca možete biti sigurno kako ga više neću nikad morati niti spomenuti, naravno nakon što ga pobijedim", dodao je.

Conor McGregor je u nedavnom razgovoru izjavio kako ovog puta neće Aldu pokušati u tolikoj mjeri uči u glavu, sve u namjeri da se ovaj pojavi na borbi, jer je to najvažnije. No, dodao je kako još uvijek zapravo sumnja da će do borbe doći. U svakom slučaju, ova se borba dugo čeka i MMA fanovi nisu zaslužili kaznu još jednog otkazivanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI