Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jose Aldo najavio prelazak u laku kategoriju | Fight Site

Jose Aldo najavio prelazak u laku kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2014 15:34h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo, po mnogima najbolji pound4pound borac svijeta, najavio je svoj skorašnji prelazak u laku kategoriju i duel sa Anthonyem Pettisom. Aldo, koji je do sada pet puta obranio svoj naslov prvaka u perolakoj kategoriji, vjeruje da bi mu još jedna obrana mogla donijeti možda i instantnu priliku za napad na Pettisa.

Jose Aldo, koji će na UFC 169 braniti svoju titulu protiv Ricarda Lamasa, neizmjerno želi postati treći čovjek u povijesti koji će ponijeti naslov prvaka u dvije UFC-ove divizije. S Pettisom se već trebao boriti u svojoj kategoriji, no Pettis je na kraju ipak promijenio odluku i prihvatio borbu za naslov u lakoj, koji je na kraju osvojio.
"Bio sam jako ljut kada je Pettis to napravio, no nakon toga sam pobijedio Edgara i pokazao da se mogu boriti protiv vrhunskih boraca lake kategorije.", rekao je Aldo.

"Jednog dana ću se sigurno boriti u lakoj kategoriji, a možda to bude već ove godine. S kilažom ne bih trebao imati problema jer je moj stil treninga da se borim s borcima većim i krupnijim od sebe, da bi mi kasnije bilo lakše protiv boraca moje konstituacije. ", rekao je jedan od najbržih boraca svijeta, i prema statistikama, borac s najpreciznijim udarcima u cijelom UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI