Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jose Aldo: McGregora u Irskoj uopće ne testiraju! | Fight Site

Jose Aldo: McGregora u Irskoj uopće ne testiraju!

UFC 24.11.2015 10:26h Autor:

Instagram

Jose Aldo i Conor McGregor već dugo ratuju iako još nisu ušli u kavez. Aldo je na Instagramu objavio sliku na kojoj dokazuje da ga antidoping agencija testira i da on igra po pravilima uoči njihovog velikog dvoboja na UFC 194 priredbi, 12 prosinca.

McGregor je uoči njihovog prvog predviđenog dvoboja na UFC 189 priredbi optuživao Alda da izbjegava testiranje, ali Aldo je sad i više nego spreman dokazati da je čist. Uz sliku koja pokazuje da se prvak testira stoji natpis: "Još jedan za izvještaj."

Međutim, Aldo želi dokaz da se i njegov protivnik jednako pokorava propisima i pravilima agencije. Brazilac je optužio McGregora da se u rodnoj Irskoj uopće ne testira.

"Njega u Irskoj ne testiraju i ne znam imaju li tamo uopće komisiju. Ova komisija je morala biti iz Vegasa ili tako negdje. Predložili smo to jer je on tražio toliko puno, htio je da se obojica testiramo svaki tjedan, istovremeno, ali to se nije dogodilo. Mene testiraju, dođu ovdje u dvorani, ne vidim nikakav problem."

No, Aldo ipak nije jedini koji se testira. Antidoping agencija je potvrdila da su četiri McGregorova uzorka predana na analizu, isti broj kao i kod Alda. Iako to još ne znači da su nalazi čisti, očito je da agencija pomno prati oba borca uoči njihove velike bitke.

 

 

Mais um teste pra conta!! ߘΰߘŽ

A photo posted by josealdojunioroficial (@josealdojunioroficial) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI