Jose Aldo: Htio sam Conora, no ovo je prvi korak prema vraćanju onoga što je moje

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 20:31h Autor:

Jose Aldo/Instagram

Jose Aldo nastupit će na UFC 200, no tamo se neće održati borba kojoj se većina nadali, revanš protiv Conora McGregor. Umjesto toga, dogodit će se jedan drugi revanš, onda između njega i Frankiea Edgara.

Puno toga prolazilo je kroz glavu Jose Alda od prosinca, kad je nakon samo 13 sekundi nokautiran od Conora McGregora te do danas, kad napokon ispred sebe ima ugovorenu borbu i može se fokusirati za ono što je ispred njega. Protivnik nije ono što je želio, no event je apsolutno ono gdje se Brazilac vidio.

“Teško je vrijeme iza mene. Mi smo imali ideju što želimo odmah nakon što je borba završila, no nas se malo toga pitalo. Sad kad napokon znam gdje i kada se borim su neke stvari lakše, iako ovo nije borba kojoj smo se nadali. No, ovo je prvi korak prema tome da povratim ono što sam izgubio. Protivnika poznam i znam kako sam ga prvi put savladao, no ja namjeravam uvijek ponuditi nešto novo, budući da će i on. No, gorim od gladi i žeđi za ovom borbom i doći ću nevjerojatno spreman”, objasnio je svoje trenutno stanje.

Edgara je savladao na UFC 156 eventu i bio je to prvi UFC-ov svojevrsni “superfight”, a Edgar je do susreta s Conorom ostao borac koji je Aldu pružio najbolji otpor. Tako da ne čudi da se njihov susret nalazi na jubilarnom UFC 200, od kojeg UFC očekuje najbolji i najuspješniji event u svojoj povijesti.

“UFC 200 će biti povijesni event, to je sigurno i popis borbi će biti nešto spektakularno. Naravno, meni bi osobno bilo još lijepše da se borim protiv Conora, no što je tu je. I privremeni pojas je vrijedan, jer će to značiti da Conor više nema izbora nego se boriti protiv mene. Namjeravam doći i pobijediti”, planovi su jasni.

Još se jednom vratio na činjenicu da se ne bori protiv Irca, no morao je to prihvatiti, iako mu ne ide u glavu kako se to dogodilo. No, jasno je da je UFC zapravo samo ispunio želju McGregora.

“Ne znam kako se to nije dogodilo, jednostavno mi nije jasno kako su Conoru dali revanš protiv tipa koji nije njegova kategorija. Ne vidim logiku, no svejedno sam uvjeren da će Conor McGregor kraj 2016. godine dočekati bez ijednog pojasa. Onaj u perolakoj kategoriji bit će ponovno moj.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI