Jose Aldo: Edgar nije napredovao od našeg meča

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2016 11:15h Autor:

Jose Aldo

Jose Aldo i Frankie Edgar borit će se na UFC-u 200 za privremeni naslov prvaka u pero kategoriji, a pobjednik bi se nakon toga trebao boriti protiv Conora McGregora.

Jose Aldo i Frankie Edgar borili su se za naslov prvaka u pero kategoriji još 2013., na UFC-u 156. Bio je to debi Edgara u pero kategoriji, a na kraju je odlukom sudaca slavio Aldo i obranio naslov. Nakon gotovo 3 i pol godine ovaj će se dvojac ponovo naći na suprotnim stranama.

“Ne vidim da je Edgar od naše borbe napredovao. U međuvremenu se prilagodio našoj diviziji, ali ne vidim njegov napredak. I dalje radi potpuno isto kao i prije. Poštujem ga, ali sposoban sam ga pobijediti.”, izjavio je Jose Aldo.

Aldo je u njihovom prvom meču slavio jednoglasnom odlukom sudaca koji su meč bodovali 49:46, 48:47 i 49:46. No, Edgar je znao govoriti da je u tom dvoboju on trebao doći do pobjede.

“Šalite se? Nema šanse. Nisam ponovo gledao tu borbu jer znam da sam lagano došao do pobjede. Dobio sam taj meč samo s lijevom rukom. Ne znam gdje je on vidio da je dobio meč. Možda možete reći da je dobio petu rundu, ali meni su pripale ostale četiri. Bez ikakve dvojbe bio sam bolji.”

Od tog je susreta Edgar upisao pet pobjeda u nizu dok je Aldo u sljedeća četiri meča tri puta obranio naslov te ga je na kraju izgubio u posljednjem dvoboju kad ga je nakon 13 sekundi borbe nokautirao Conor McGregor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI