Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jose Aldo, Claudia Gadelha i Thomas Almeida potpisali sponzorski ugovor s Reebokom | Fight Site

Jose Aldo, Claudia Gadelha i Thomas Almeida potpisali sponzorski ugovor s Reebokom

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2016 18:21h Autor:

Claudia Gadelha

Reebok se počeo širiti na UFC-ovo brazilsko tržište te su tako potpisali sponzorski ugovor s četvero boraca, koji bi njima svima trebao osigurati dodatna primanja od glavnog UFC-ovog sponzora, kao i mjesto na promotivnim materijalima.

To su bivši prvak perolake kategorije Jose Aldo, vjerojatno najveći UFC-ov potencijal Thomas Almeida, izazivačica u slamka kategoriji Claudia Gadelha te talentirani Felipe Arantes, član bantam kategorije koji još uvijek nije uspio svoj potencijal pretvoriti u rezultat.

Prije ovih boraca tek je jedan Brazilac dobio ugovor s Reebokom, a to je Ronaldo ‘Jacare’ Souza. Ako ćemo gledati po primjeru Joanne Jedrzejczyk, koja je vrlo aktivna u suradnji s ovim brandom, ovi borci trebali bi se nauči unutar reklama te na plakati Reeboka u svojoj domovini, no i šire.

Što se tiče budućih izazova ovih boraca, Jose Aldo čeka poziv za iduću borbu, a nada se instantnoj prilici za vratiti UFC-ov pojas. Almeida je vjerojatno jednu borbu od prilike za napad na titulu bantam kategorije, no također još uvijek bez protivnika, dok Gadelha trenutno snima Ultimate Fighter, nakon čijeg će se emitiranja boriti za pojas slamka kategorije protiv trenerice drugog tima unutar showa, Joanne Jedrzejczyk. Felipe Arantes je uspješno debitirao u bantam kategoriji te čeka svoju iduću borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI