Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jose Aldo bi zbog Reeboka mogao ostati bez glavnog sponzora! | Fight Site

Jose Aldo bi zbog Reeboka mogao ostati bez glavnog sponzora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2015 10:50h Autor:

Jose Aldo

Nakon što su UFC i Reebok potpisali ugovor jedan od najvećih kritičara bio je Jose Aldo. Reebok mu je na kraju ponudio ekskluzivni ugovor, ali prvak u pero kategoriji ga je odbio te je ostao vjeran svom starom sponzoru.

Jose Aldo je zaštino lice Venuma i kako je tada njegov menadžer objasnio Reebokova ponuda bila je tek nešto veća od one koju ima sa sadašnjim sponzorom. No, kad se uzmu u obzir porezi koji se plaćaju u SAD-u Brazilac bio dobio na kraju manje te je odlučio ostati vjeran Venumu.

Od tada pa do danas stvari su se promijenile. Aldu ugovor s Venumom prestaje u listopadu i pitanje je hoće li ga njegov sadašnji sponzor obnoviti.

"Vidjet ćemo isplati li nam se produžiti suradnju. Za nas je dobro i pozitivno da nam je Jose Aldo zaštitno lice, ali vide li ljudi to. Do koga dolazi ta inforamcija?", upitao se predstavnik Venuma Andre Vieira.

Prije ugovora između Reeboka i UFC-a Jose Aldo je ulazio u kavez reklamirajući Venum, a sad to više nije u mogućnosti. Venum je već prestao sponzorirate pojedine UFC borce, a Aldo bi mogao biti sljedeći u nizu.

Sve se to događa uoči meča s Conorom McGregorom na UFC-u 194.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI