Osam borbi dodano na Fight Night u Pittsburghu, još uvijek se ne zna glavna

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2015 01:28h Autor:

Brandon Thatch

UFC vrlo brzo puni svoj program za 21. veljače u Pittsburghu te je, nakon što je jučer objavljena borba Johna Linekera i Codya Garbrandta, dodano još osam borbi na isti program. Ipak, glavna se još uvijek ne zna.

Dvije su ipak zanimljivije od ostalih te je gotovo sigurno kako bi se trebale naći na glavnom programu. To je ona između Brandona Thatcha i Siyara Bahadurzade te Dereka Brunsona i Roana Carneira.

Thatch je u UFC startao briljantno, s dvije ekspresne pobjede, gdje je oduševila njegova ubojitost i brzina, no porazi od Bensona Hendersona i Gunnara Nelsona malo su usporili njegov uspon. Ipak, nakon problema s parterašima, evo mu još jedne prilike protiv stand up borca. Afganistanac Bahadurzada će se vratiti nakon više od dvije godine. Njegov UFC put je sličan Thatchevom. Sve je oduševio nokautiravši Paula Thiaga, no nakon toga je i on doživio dva poraza, od Dong Hyun Kima i Johna Howarda te se vjerovalo kako se možda više neće biti vratiti borbama. Ipak, tu je i pokušat će savladati Thatcha.

Derek Brunson je u UFC-u na skoru 5-1 i može biti ljut zbog izuzetno sporog napretka, jer njegov jedini poraz došao je od Yoela Romera, i to zbog njegove neopreznosti te je, nakon dvije runde totalne dominacije, završio nokautiran u trećoj. Nakon toga je savladao Lorenza Larkina, Sama Alveya i Eda Hermana te sigurno zavrjeđuje puno više poštovanja. Pokušat će ga dobiti protiv Roana Carneira. 37-godišnji Brazilac se u veljači vratio u UFC, a tad je savladao Marka Munoza. Trebao se nakon toga boriti protiv Gegarda Mousasia, no ozlijedio se i tražit će svoju priliku protiv Brunsona.

Među ostalih šest borbi vrijedi istaknuti onu nesuđenog protivnika Mirka Filipovića, Anthonya Hamiltona. On će se boriti protiv Shamila Abdurakhimova, a u kavez će i Joe Riggs, i to protiv Chrisa Camozzia. Ženska borba na programu bit će u bantamu, između Sarah Moras i Lauren Murphy, a dobro akciju bi mogli ponuditi Shane Campbell i James Krause. Leonardo Augusto Guimaraes novi je protivnik Trevora Smitha, a Alex Garcia testirat će Seana Stricklanda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI