Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još jednom propali pregovori?! “Cyborg” ne želi meč u prosincu protiv Nunes! | Fight Site

Još jednom propali pregovori?! “Cyborg” ne želi meč u prosincu protiv Nunes!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2018 12:03h Autor:

Cyborg vs. Nunes

U četvrtak smo pisali o UFC-ovim naporima da napokon dogovore ženski super meč između Cris Cyborg i Amande Nunes. Činilo se kako bi rujan i UFC 228 trebali biti izgledna opcija, a sve je potvrdila i Cyborg, koja je taj event već stavila u svoje ime na društvenim mrežama.

No, čini se da se netko igrao “pokvarenog telefona” jer je nešto kasnije Nunes objavila fotografiju na kojoj i ona potpisuje ugovor, ali ne za meč na UFC-u 228, nego na priredbi na samom kraju godine (UFC 232).

Očekivano, “Cyborg” nije najbolje primila ovakav rasplet situacije. Reagirala je objavom na društvenim mrežama u kojoj tvrdi da joj takav scenarij ne odgovara jer se želi boriti ranije.

“Znam da prodajem tek 85 tisuća PPV-a, ali voljela bih se boriti protiv Cris Cyborg i dajte mi onda 360 dana da bih trenirala umjesto da se borim na UFC-u 228. A Cyborg ćemo ostaviti bez meća osam mjeseci”, napisala je ironično Brazilka “tagiravši” pritom UFC-ovog “match makera” Seana Shelbyja.

Kasnije je dodala još jasniju poruku…

“Prosinac je predugačak period da bih čekala i tako riskirala”, napisala je “Cyborg”.

Čini se kako ova drama još uvijek nije gotova. Jedna prvakinja hoće meč u rujnu, druga u prosincu. Potez je na UFC-u, no s obzirom da u ovom trenutku nema jasnih izazivačica niti za Nunes, niti za Cyborg, boljeg i zanimljivijeg “matchupa” od ovog za obje prvakinje jednostavno nema.

Hoće li UFC uspjeti pronaći kompromis i udobrovoljiti ili Nunes da prihvati meč u rujnu, ili Cyborg da pričeka do prosinca, saznat ćemo u narednim danima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI