Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još jedna nabrijavajuća UFC 220 najava: Ovo je nešto veliko (VIDEO) | Fight Site

Još jedna nabrijavajuća UFC 220 najava: Ovo je nešto veliko (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2018 21:13h Autor:

Stipe Miočić

Koliko je vodstvo UFC-a nabrijano na UFC 220 event i dvije ogromne borbe za titulu, najbolje nam svjedoći izlazak još jedne video najave koja vas ima cilj nabrijati. Barem one koji već odavno nisu, kao što mi jesmo od prvog dana objave borbi.

Ovog puta je u pitanju najava koja traje samo pola minute, no dovoljno da objasni koliko je velik event u pitanju te da na pravi način najavi prvake Stipu Miočića i Daniela Cormiera, odnosno izazivače, Francisa Nganoua i Volkana Oezdemira, dvojicu koji su jednostavno izdominirali brutalnim nokautima da bi osigurali svoje prilike karijera.

Do eventa je ostalo još 16 dana i ne moramo vam objašnjavati koliko ćemo svakim danom biti sve nabrijaniji pa čak i bez ovakvih najava. No, nećemo ih odbiti, posebno dok UFC to radi na ovako dobar način i dok toliko truda ulažu u promociju. Jedino mislimo kako bi ipak Stipe Miočić trebao biti u prvom planu, a ne njegov kamerunski protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI