Još jedan ugledni sportski analitičar tvrdi: Miočić je najbolji teškaš ikada u UFC-u! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2017 15:13h Autor:

Velasquez, Werdum, Miočić i Dos Santos (Instagram)

Dave Ross s poznatog i popularnog portala MSN.com je analizirao posljednju pobjedu Stipe Miočića i obranu naslova UFC prvaka na priredbi u Dallasu. No, tu nije stao. Ovaj sportski analitičar smatra da je Miočić na rubu da postane najbolji teškaš u povijesti sporta. Iako priznaje kako ga je dugo potcijenjivao, Ross sada priznaje da je američko-hrvatski teškaš “leđit”.

“Kladio sam se protiv Stipe Miočića u meču s Juniorom. Kladio sam se protiv njega protiv Werduma. Kladio sam se protiv njega kada se borio protiv Overeema! A sve je te likove nokautirao u prvoj rundi. Potpuno sam bio u krivu u slučaju Stipe Miočića. I zato je on prava stvar. On se dokazao. Prvi je šampion iz Clevelanda”, priznao je Dave Ross.

Postavljeno mu je pitanje je li Miočić sada najbolji od najboljih?

“Svladao je legende, sve ih je pomeo u prvoj rundi. Osvetio je poraz od JDS-a. Stipe, zaslužio si moje poštovanje. Ako pobijedi Caina Velasqueza ne postoji više nitko tko je tako bitan kojeg bi Stipe morao pobijediti da bi bio najbolji u povijesti UFC-a. Pogledajte nivo konkurencije koju je Stipe samljeo. Ljudi pričaju o Lesnaru, ali to nije bio isti nivo. Stipe je sve velikane nokautirao u prvoj rundi. Ponavljam, ako pobijedi Caina, morate Stipu staviti na vrh te ljestvice najboljih UFC teškaša u povijesti”, objašnjava.

Čitavu analizu pogledajtena ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI