Još jedan top borac muha kategorije dobio otkaz iz UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2018 18:01h Autor:

Ben Nguyen

UFC je odlučio otpustio još jednog borca muha kategorije, ovog puta člana Top 10 poretka. U pitanju je Ben Nguyen, koji je to javnosti danas otkrio sam.

30-godišnji borac iz Australije došao je u UFC kao veliki potencijal te je to vrlo brzo opravdao, došavši do mjesta u Top 10 poretku muha kategorije. Ipak, nakon četiri trijumfa u prvih pet nastupa, uslijedila su dva poraza. Prvo je u veljači ove godine poražen od Jussiera Formige te bi prošlog tjedna doživio poraz od Wilsona Reisa. Nažalost po njega, uslijedio je otkaz. Ipak, Nguyen je odlučio kako neće očajavati.

“Kakvo je ovo sjajno putovanje bilo. Želim se zahvaliti svima koji su me podržali u cilju da bude UFC borac. Ovo je jedan od najtežih sportova na svijeta i donosi više uspona i padova nego ikoji drugi. Nažalost, kod mene je sada u igri pad te sam dobio otkaz iz UFC-a. Možda se neću imati priliku boriti za UFC pojas, no zahvalan sam što sam imao priliku nastupati i boriti se protiv toliko sjajnih boraca muha kategorije. Upoznao sam jako puno sjajnih ljudi te sam stekao brojne prijatelje tijekom vremena u UFC-u. To su uspomene koje ću pamtiti cijeli život, a prema 2019. godine gledam uzbuđen oko prilika koje bi mi se mogle otvoriti”, riječi su koje je Nguyen stavio u svoje obraćanje.

Ovo bi trebao biti još jedan dokaz toga kako UFC namjerava ugasiti muha kategorije, jer Nguyenov omjer 4-3 nikako nije omjer s kakvim se borcima ranije davalo otkaze, posebno jer je riječ o vrlo zanimljivom i uzbudljivom borcu. Za njega možemo očekivati kako će vrlo lako naći novog poslodavca, vjerojatno u nekoj od azijskih MMA promocija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI