Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još jedan pravi rat dodan na Gaetjeov i Vickov event | Fight Site

Još jedan pravi rat dodan na Gaetjeov i Vickov event

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2018 13:45h Autor:

Stipe Miočić i James Krause

Kada vam jedan Fight Night predvodi borba Justina Gaethjea i Jamesa Vicka, to je već samo po sebi dovoljan poziv na spektakl. A kada se pokraj toga doda još nekoliko borbi koje u najavi imaju svojevrsni MMA rat, cijeli event dobiva obrise spektakla. A ovaj će to svakako biti.

Spomenuta nova dodana borba je ona u velter kategoriji između Jamesa Krausea i Warlleya Alvesa. Krause (25-7, 6-3) je trenutno unutar niza od četiri pobjede, a u kavez se vraća nakon što je bio glavni pomoćni trener Stipe Miočića u 27. sezoni Ultimate Fightera. Osim toga, za ovu se borbu vraća u velter kategoriju, unutar koje je odradio “TUF Redemption” sezonu, gdje je došao do polufinala, da bi ga ozljeda spriječila da tamo odradi bolji nastup protiv Jessea Taylora. Za prošlu se borbu vratio u laku kategoriju, no evo ga opet na 77 kilograma. Osim što je sjajan borac, 32-godišnji Krause je i odličan trener, koji vodi borce poput Megan Anderson, Tima Elliotta i Zaka Cummingsa.

U Lincolnu će ga čekati Warlley Alves (12-2, 6-2 UFC), brazilski borac koji je u svibnju prekidom slavio protiv Sultana Alieva. U pitanju je pobjednik treće sezone brazilskog Ultimate Fightera, gdje je bio član tima Chaela Sonenna. Sonnen ga je tada proglasio budućim prvakom, no nakon odličnog UFC starta je doživio poraze protiv Bryana Barberene i Kamarua Usmana, koji su ga malo usporili u usponu. Najvrjednija pobjeda u karijeri svakako mu je ona protiv Colbya Covingtona, kojem je nanio jedini poraz, uguvivši ga nakon samo minute i pol njihove borbe održane u prosincu 2015. godine. Trenutno je ponovno na pravom putu, budući da je spojio dvije pobjede, a Krause bi mu trebao biti ispit pred napad na Top 15. Ukoliko savlada sjajnog američkog borca, nema sumnje kako mu slijedi rangirani velteraš.

UFC Fight Night 135, na kojem se borba održava, na rasporedu je 25. kolovoza. Već smo spomenuli kako u glavnoj borbi nastupaju Justin Gaethje i James Vick, a tu su još neki zanimljivi dueli poput Michaela Johnsona protiv Andrea Filija, Eryk Anders protiv Tima Williamsa ili Joanne Calderwood protiv Kalindre Farie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI