Još jedan odlazak iz vodstva UFC-a: Dave Sholler napušta organizaciju i odlazi u Philadelphia 76erse

UFC 13.10.2016 18:29h Autor:

Dave Sholler

UFC je ostao bez još jedne osobe koja je proteklih godina bila dio glavne pokretačke snage promocije. Dopredsjednik promocije i šef odjela za odnose s javnošću, Dave Sholler, dobio je ponudu iz svog rodnog grada te odlazi raditi u košarkašku momčad Philladelphia 76ers.

Sholler je prvobitno bio PR šef u WEC promociji, a u UFC je prešao nakon što je Zuffa 2009. godine kupila tu promociju, koju su na kraju i pripojili unutar UFC-a. Nerijetko se upravo njega navodilo kao desnu ruku Dane Whitea te čovjeka koji je bio zaslužan i za ono što je White govorio na press konferencijama, a ne samo za osnovno iznošenje informacija putem službenih UFC kanala.

Također, Sholler je vodio velik broj press konferencija, no u prvi plan je zapravo došao 2014. godine, kad je na bini pokušao razdvojiti Jona Jonesa i Daniela Cormiera. To je bio dan kada su zapravo svi UFC fanovi saznali tko je ovaj vrijedni čovjek iz Philadelphie. U svojoj namjeri tada nije uspio, ali upravo je to ono po čemu će ostati poznat u svom UFC stažu.

Njegov odlazak je najavio Dana White gostovanjem na Fox Sportsu, a kasnije je to i Sholler sam objavio na Twitteru:

“Kao što je Dana najavio, odlazim kući. Prihvatio sam posao u timu iz mog rodnog grada, Philadelphia 76ersima. Bilo je ovo putovanje života, ali vrijeme je za odlazak kući. U ekipu za koju navijam od malih nogu. Nedostajati će mi borilački svijet svakoga dana, ali sam uzbuđen zbog novog izazova.”

Mi ćemo se također Davea prisjetiti putem gore spomenute situacije!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI