Još jedan Miočićev trening partner pred potpisom za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2019 14:42h Autor:

Stipe Miočić i Aleksa Camur

Aleksa Camur je trening partner Stipe Miočića i novi borac koji je dobio ugovor za nastup u ovogodišnjoj sezoni “Dana White’s Tuesday Night Contender Seriesa”, putem kojeg će pokušati doći do potpisa pravog ugovora s najvećom svjetskom MMA promocijom.

Nakon što je putem istog showa član UFC-a postao Jeff Hughes, to će pokušati ostvariti i drugi glavni trening partner Stipe Miočića. Radi se o 23-godišnjem poluteškašu Aleksi Camuru, borcu kojeg Tapology rangira kao najboljeg poluteškaša u američkoj saveznoj državi Ohio. Ovaj hrvač već je nekoliko godina član Strong Style tima, gdje ga je Miočić sam odabrao kao jednog od svoja dva glavna trening partnera.

Camur je MMA karijeru započeo krajem 2017. godine, nakon što je završio s natjecanjima u studentskom hrvanju. Do sada je odradio četiri profesionalne borbe i u svima je došao do pobjede nokautom. Visok je 183 centimetra, čime bi bio među nižim UFC poluteškašima, no kao hrvaču mu nisko težište čak i odgovara.

Iako službeno nije potvrđeno u kojoj epizodi ćemo Camura gledati, zna se tko mu je protivnik. To je Fabio Cherant, godinu dana stariji borac od njega, također vlasnik profesionalnog omjera 4-0. No, suprotno im je to što je Cherant sve svoje pobjede upisao prisiljavanjem na predaju.

Nema sumnje kako će se Camur i Miočić zajedno pripremati. Naime, show u kojem će Aleksa nastupiti uživo se emitira tijekom srpnja i kolovoza. Miočić će revanš protiv Daniela Cormiera odraditi 17. kolovoza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI