Jorge Masvidal: Ne bih prihvatio borbu protiv Iaquinte, ali što je tu je

UFC 04.04.2015 17:02h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal danas nastupa u sunaslovnoj borbi UFC Fight Nighta 63, a protivnik mu je Al Iaquinta, koji je došao kao zamjena za prvobitno planiranog Bensona Hendersona. Masvidal kaže kako inače ne bi prihvatio borbu s Iaquintom, nego vjeruje kako zaslužuje više rangirane protivnike.

Benson Henderson i Bobby Green bili su prvobitno planirani protivnici Jorgea Masvidala za njegov iduči UFC nastup. No, nakon ozljede Greena te Hendersonove "selidbe" u borbu s Thatchem, protivnik mu je postao Al Iaquinta. Masvidalu se to nije svidjelo, no ugovor za borbu na ovom eventu već je imao.

"Ne želim pokazivati manjak respekta prema Alu, on je talentiran borac, a to sam rekao za malo njih u ovoj diviziji, no ovo nije borba koju bih inače prihvatio. Prihvatio sam ovu borbu i ostanak na programu jer trebao novac, trebam prehraniti svoju djecu. Zato se borim, jer to donosi hranu na naš stol", objasnio je Masvidal svoj ostanak na cardu.

Ipak, iako su oba borca u nizu od tri pobjede, dojam je kako Iaquinta u ovom trenutku izgleda bolje. Za razliku od Masvidala, koji je savladao Healya, Cruickshanka i Krause, i to sve odlukom, Iaquinta ima Damma, Pearsona i Lauzona u svom portfoliu i to nokautirane. 

"Nebitno kakav je protivnik i što misli o ovome svemu, ja ću prebiti njegovu guzicu. Kako god bilo, ovo je borba koja će me dovesti do 4-0 i bliže prema vrhu, odnosno tamo gdje želim biti. Na kraju, za mene je svaka borba presudna i na svaku gledam kao da je riječ o borbi za naslov prvaka", dodao je Masvidal, bivši Strikeforceov izazivač skora 28-8 (6-1 u UFC-u).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI