Jordan Mein izašao iz mirovine, nada se povratku u UFC već u idućoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2016 18:52h Autor:

Jordan Mein

Jordan Mein nije dugo izdržao u MMA mirovini. Ovaj sjajni 26-godišnji borac ponovno trenira, a sad se i službeno odlučio na povratak. Nada se kako će to biti u UFC-u, čiji je jip uvijek borac pod ugovorom.

Iako mu je tek 26, Mein je svoju prvu borbu odradio sa 16 godina, a do prošle godine je odradio čak 39 borbi. U svom posljednju nastupu se sastao s Thiagom Alvesom te je poražen nokautom početkom druge runde, nakon što je cijelu prvu rundu dominirao. Tad je rekao kako se zasitio MMA-a, da je zbog njega ostao bez mladosti te da se povlači, iako mu je bilo tek 25 godina.

20 mjeseci kasnije, Meinu se vratila želja za onim što mu ide najbolje, ponovno trenira, a njegov trener i otac, Lee Mein, je potvrdio kako je Jordan spreman za povratak te da su se obratili UFC-u, s ciljem da nastupi već ove godine. Nije poznato da li se Jordan podvrgnuo USADA testiranja, čije pravilo nalaže da borci koji izlaze iz mirovine prvo moraju proći testiranja u trajanju četiri mjeseca. Iznimka po tom pravilu je napravljena u slučaju Brocka Lesnara te se to na kraju pokazalo kao velika greška.

Meinov skor u karijeri je 29-10, a osim UFC-a, gdje je odradio posljednjih pet borbi, borio se u Strikeforce i King of The Cage promociji. UFC karijeru započeo je pobjedom nad Danom Millerom, nakon toga je uslijedio poraz od Matta Browna, ali onda veže pobjede protiv Hernania Perpetua i Mikea Pylea. Posljednja borba dogodila mu se 31. siječnja prošle godine, a to je taj spomenuti poraz od Alvesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI