Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesu prijeti pauza od šest mjeseci, trojici slomljen nos na UFC-u 197 | Fight Site

Jonesu prijeti pauza od šest mjeseci, trojici slomljen nos na UFC-u 197

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2016 09:43h Autor:

Jon Jones (Facebook)

Kao i nakon svakog UFC-ovog eventa stigle su nam informacije o medicinskim suspenzijama. Nastup na UFC 197 mogao bi ostaviti neželjene posljedice na privremenog prvaka Jona Jonesa kojem prema posljednjim vijestima prijeti suspenzija od šest mjeseci.

Jones predvodi listu od deset boraca koji su zaprimili potencijalnih šest mjeseci medicinske suspenzije. Naime, Jones je primoran obaviti snimku noge za koju se sumnja da je stradala u susretu s Ovinceom Saint Preuxom. Ako se nalaz vrati kao negativan, “Bones” će biti oslobođen suspenzije i spreman za nastup na UFC 200, s kojim ga se veže u posljednje vrijeme.

Uz Jonesa, s istom bi se suspenzijom mogli suočiti Ovince Saint Preux (slomljena kost lijevog lakta), Rafael Natal (prijelom nosa), Robert Whittaker (ozljeda desne ruke), Andre Fili (fraktura orbitalne kosti), Sergio Pettis (ozljeda desne ruke), Danny Roberts (ozljeda lijeve noge), Glaico Franca (prijelom nosa), Cody East (prijelom nosa) i Walt Harris (ozljeda desne ruke).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI