Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesu oduzet pojas! Cormier i Johnson bore se za novog prvaka (VIDEO) | Fight Site

Jonesu oduzet pojas! Cormier i Johnson bore se za novog prvaka (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2015 08:49h Autor:

Jon Jones

Slijedom događanja posljednjih dana te pravnim problemima Jona Jonesa koji su uslijedili, UFC se odlučio prvaka poluteške kategoriji lišiti pojasa. Za novog prvaka tako će se, na UFC 187 eventu, boriti Anthony Johnson i Daniel Cormier.

UFC je napravio ono što je javnost tražila te Jon Jones više nije prvak te organizacije u poluteškoj kategoriji. Budući da mu slijedi cijeli pravni proces za koji se mora pripremiti te dokazati svoju nevinost, čelnici najbolje svjetske organizacije bili su prisiljeni oduzeti mu pojas.

Dana White je izjavio kako je to odluka koju su jednostavno morali donijeti, a Jonesovo mjesto na eventu zauzeti će Daniel Cormier, koji će se tako boriti za naslov novog prvaka poluteške kategorije, prvog nakon 2011. godine, kad je Jones došao do pojasa.

Jones je suspendiran na neodređeno vrijeme i nije sigurno kad bi se mogao vratiti, pa čak niti hoće li se ikad vratiti, sve će ovisiti o tome kako će se rasplesti cijela situacija. Jones i njegov odvjetnik nisu puno rekli niti Dani Whiteu, pa tako ni on nije siguran. Siguran je jedino u to da je ovo bila jedina prava odluka koju su mogli donijeti.

UFC 187 na rasporedu je 23. svibnja te će Cormier za pripremu imati nešto manje od četiri tjedna. To mu ne bi ipak trebalo previše naškoditi, budući da je već bio u pripremama za borbu protiv Ryana Badera, koju je trebao održati 6. lipnja.

Opširnije o ovoj cijeloj situaciji, uključujući izjave Cormiera i Johnsona, očekujte tijekom današnjeg dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI