Jonesov trener: Stipe je najstrašniji mogući izazov za Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 11:18h Autor:

Jones i Miočić

Mike Winkeljohn, dugogodišnji trener Jona Jonesa, se prilikom gostovanja na Submission Radiju osvrnuo na potencijalni susret svog borca s aktualnim teškaškim prvakom Stipom Miočićem.

Winkeljohn vjeruje kako je Stipe najstrašniji izazov s kojim se Jones može susresti u ovim trenucima, ali isto tako smatra kako bi bivši prvak u poluteškoj kategoriji dominirao i u ovom meču, samo što bi morao izbjeći Miočićeve opasne udarce koji su rušili njegove brojne protivnike.

“Ja jako vjerujem u Jonesove sposobnosti. Još sam davno izjavio da ga nitko, osim njega samog, ne može pobijediti. Nitko ne proučava borbe poput Jona. On zna što će borci napraviti prije nego što to naprave i on može poraziti bilo koga. Mislim kako će on nastaviti dominirati poluteškom kategorijom, a ako se želi boriti sa Stipom, onda jednostavno moramo izbjeći te velike udarce. Osim toga, mislim da bi Jon dominirao tom borbom. No, kao i obično, kod teškaša jedan udarac pravi razliku, tako da bih volio gledati Jonesa kako prvo nastavlja s dominacijom u poluteškoj pa neka se tek kasnije okuša u teškoj.

Stipe je najstrašnija borba s kojom se može susresti u ovim trenucima, ponajviše zbog toga što mu je jedan udarac dovoljan za završetak borbe, ali i zbog snage koju posljeduje. Stipe je jako, jako snažan i zbog tih udaraca je strašan. Tjera ljude da preispitaju svoje odluke. To je nešto poput borbe s Anthonyjem Johnsonom ili bilo kime poput njega – ako izbjegne velike udarce, onda Jones može dominirati”, izjavio je Winkeljohn.

Podsjetimo, i sam Jones je izjavio kako bi borba sa Stipom bila izazov njegovog života, a od iste ne bi pobjegao ni teškaški prvak koji je poručio kako bi je prihvatio u slučaju da mu se ponudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI