Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesov trener: Ovo je bio njegov najbolji nastup u karijeri (VIDEO) | Fight Site

Jonesov trener: Ovo je bio njegov najbolji nastup u karijeri (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 13:22h Autor:

Comrier i Jones UFC 214

Trener za udarački segment borbe Jona Jonesa, poznati stručnjak Brandon Gibson, je nakon UFC-a 214 na kojem je njegov pulen ponovno postao UFC prvak u poluteškoj kategoriji, “Bonesov” nastup ocijenio kao najbolji u čitavoj karijeri.

“Vrlo sam ponosan na Jona i ponosann sam na naš tim. Bilo je mnogo turbulencija i problema, bilo je puno uspona i padova, a sve se svelo na meč večeras. Mislim da je ovo bio najbolji Jonesov nastup u karijeri. ”

Zašto tako smatra?

“DC je najbolji polutšekaš u povijesti nakon Jonesa. Vrlo je izdržljiv, nitko ga nikada nije nokautirao. Tako da vjerujem da je Jonesova predstava koju je pružio i u kojoj je uspio završiti tako izdržljivog i snažnog prvaka, to je velika stvar za njegovu karijeru.”

Kako je bodovao prve dvije runde?

“Mislim da smo dobili prvu rundu, a druga je mogla otići na obje strane. Kada smo ulazili u treću rundu, gledao sam DC-a kako umorno sjedi na stolici. I Jon se počeo umarati, ali smo nekako uspjeli držati ritam borbe pod kontrolom. Svi oni udarci u tijelo, koje je Jon  pogađao u prvoj i drugoj rundi, su se isplatili u trećoj. Uspjeli smo dobiti to da DC spušta ruke, a to je onda otvorilo udarac nogom u glavu.”

Čitav intervju Gibsona za MMAFighting pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI