Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesov trener: Jon može pobijediti Stipu Miočića! (VIDEO) | Fight Site

Jonesov trener: Jon može pobijediti Stipu Miočića! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2017 13:36h Autor:

Stipe Miočić & Jon Jones

Glavni trener Jona Jonesa, poznati stručnjak Mike Winkeljohn, je gostovao na Submission radiju te progovorio o mnogim zanimljivim temama vezanim uz budućnost sada ponovno UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Nama je najzanimljiviji bio dio razgovora vezan uz super dvoboj protiv Brocka Lesnara, koji posljednjih desetak dana puni stupce borilačkih medija.

Stipe sada želi Jonesa: Ja sam nebitan? Ne, ja sam najopasniji čovjek na planeti!

Jones je prozvao Lesnara odmah nakon što je svladao Cormiera i ponovno ugrabio vrijedni pojas, a kasnije je i objasnio zašto ne želi meč protiv prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića kad već planira prelazak u višu kategoriju. “Bones” je bio prilično iskren u svom odgovoru, baš kao što je to bio i njegov trener Winkeljohn. Oni su, naime, svjesni kako je Stipe Miočić prevelik zalogaj za Jonesa u ovom trenutku. Drugi razlog je zarada koju bi meč s Lesnarom donio, a koja bi bila astronomska. Ipak Winkeljohn ne dvoji da bi Jones mogao pobijediti Stipu!

“Jon je borac poluteške kategorije. Ne možete od nekoga tražiti da se preseli u višu kategoriju i da se odmah sučeli s najboljim teškašem na svijetu. A da u isto vrijeme ne uzme meč koji bi mu donio mnogo novca protiv nekoga koga smatra da može pobijediti”, rekao je Winkeljohn te je dodatno elaborirao svoj odgovor…

“I sam Jon je rekao da on vjeruje kako veći kvalitetan borac uvijek pobjeđuje manjeg kvalitetnog borca. Jones je to sam izjavio na press konferenciji. Vjerujem li ja da Jon može pobijediti Stipu? Da, vjerujem. Vjerujem li da on i sam to vjeruje? Da. Ali za sada mi se sviđa meč potiv Brocka Lesnara.”

Winkeljohn smatra da im predstoji još rada prije nego što se mogu uspješno sučeliti s američko-hrvatskim borcem.

“Pred nama je rad na nekim vještinama, ali i rad na mišićnoj masi prije nego što se Jon može boriti sa Stipom. Vjerujem da je Stipe teži meč od onog protiv Lesnara”, zaključio je Winkeljohn ovu temu.

No s obzirom na suspenziju Lesnara čini se kako će i jedan i drugi meč morati pričekati “bolja vremena”, a da će se UFC prvak još jednom boriti u svojoj prirodnoj kategoriji prije nego što se odvaži na odlazak među teškaše.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI