Jonesov trener: Imat će stojku poput Andersona silve, a direkt kao Muhhamad Ali

UFC 22.12.2011 12:35h Autor:

Jones i Machida na službenoj vagi

Jedan od trenera Jona Jonesa, Mike Winkeljohn, tvrdi da će stojka njegovog učenika vrlo brzo biti na razini Andersona Silve. Kao što je sam Jones u nekoliko navrata ranije izjavio i Winkeljohn tvrdi da ima potencijala uvježbati prednji direkt poput onog legendarnog Muhhamada Alija.

“Jon je dobro odradio plan koji smo si zadali prije meča. Jedino čega se nije držao je micanje glave. Machida je uvijek vrlo linearan u onome što radi. Definitivno mu ne želite biti u pravcu kretanja. Plan je bio pogoditi ga u stojci, uzdrmati i onda ga dovršiti na parteru”, izjavio je trener za Sherdog.com dodavši:

“U obje ruke već sada ima snagu potrebnu za nokaut. No, trenutačno je u fazi gdje mu nedostaje iskustva da bi to zaista i proveo u djelo. Uskoro će biti na nivou Andersona Silve kada je u pitanju stand up borba.”

Winkeljohn posebno ističe udarce nogama koje Jones zaista više koristi u zadnjim mečevima.

“Vjerujte mi da nitko ne želi primiti takav udarac. Vrlo skoro će oni biti na najvišem K-1 nivou. Osim toga, Jon ima i eksplozivna i snažna koljena. Vidjeli ste njegove laktove, no on posjeduje i strahovita koljena. I dalje napreduje i naprosto je zastrašujuće koliko dobar može postati.”

Trener je na kraju zaključio:

“Ne znam kako će se protivnici nositi s njim. Zaista. Postaje sve brži i vjerujem da mu prednji direkt može biti poput onog Muhhamada Alija.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI