Jonesov trener: Anderson ne želi meč protiv Jona!

UFC 28.09.2011 10:11h Autor:

Anderson Silva i Dan Henderson

Jedan od trenera Jona Jonesa, Mike Winklejohn, je jučer gostovao u emisiji Maura Ranalla “The MMA Show”.

Tema razgovora je bio dvoboj proteklog vikenda protiv Quintona Rampagea, ali i budući planovi borca kojeg mnogi već sada smatraju najboljim na planetu.

“Smatram da je Anderson najbolji u segmentu promatranja svog protivnika, plasiranja preciznih udaraca i pronalaska rupa u njihovoj obrani. Mislim da je to Silvina najjača strano, no i Jones će vrlo brzo doći do toga. Ipak, smatram da je Jon puno bolji hrvač od Silve. Još uvijek ne može nokautirati protivnika tako lako, ali i to će vrijeme doći vrlo brzo. Pogledajte meč protiv Rampagea. Mnogo puta ga je načeo, ali ga nije uspio dovršiti. Budućnost je vrlo svijetla za Jonesa”, objašnjava Wiknlejohn.

Mnogi već sada zazivaju dvoboj Jones vs. Silva. Bonesov trener sumnja da će se dogoditi…

“Jones će bez sumnje uskoro nabiti još malo mase pa može probati i u teškoj diviziji. Smatram da još uvijek ima dosta prostora i dosta toga napraviti u kategoriji do 93 kilograma. Ne vjerujem da Anderson želi meč protiv Jonesa. On obično koristi svoju duljinu ekstremiteta kako bi birao udarce, pogađao iz različitih kuteva pa dvoboj s Jonesom i nije najpametniji za njega. Neko vrijeme ćemo ostati u poluteškoj kategoriji, izgraditi legendu. To je nešto što dugo nije napravljeno u poluteškoj koja ima toliko prevrata”, zaključuje Jonesov trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI