Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesov menadžment se oglasio o padu na doping testu! | Fight Site

Jonesov menadžment se oglasio o padu na doping testu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 08:31h Autor:

Jon Jones

Povodom pada na doping testu, po uzorku koji je dao samo dan prije nego što se vratio u Octagon nakon dužeg izbivanja, u utorak se oglasio i menadžment još uvijek UFC prvaka Jona Jonesa. U zajedničkoj izjavio koju potpisuje njegov menadžer Malki Kawa i čitav njegov trenerski kamp, stoji da će uzorci biti ponovno testirani kako bi se otkrilo ne radi li se možda o kontaminiranom uzorku.

Jon Jones pao na doping testu!

“Trenutačno smo potpuno bez riječi. Jon, njegovi treneri, negovi nutricionisti su čitav ovaj kamp radili neumorno, bez prestanka i fanatično upravo da bi se izbjegla ovakva situacija. Dali smo ponovno testirati uzorke kako bi se otkrila ispravnost uzorka ili izvor kontaminacije. Jones je skršen ovom viješću i radimo sve da mu kao tim pružimo potrebnu podršku u ovom trenutku”, stoji u kratkom priopćenju.

Podsjećamo kako se Jones vratio nakon duže pauze i suspenzije koju je također služio radi pada na doping testu uoči UFC-a 200. Tada je pao na dvije zabranjenje supstance: clomiphene i letrozol. No, branio se da je koristio pilule za potenciju. S obzirom da se radi o prijestupniku ponavljaču, prijeti mu čak četiri godine suspenzije prema trenutačnim anti-doping pravilima koja je uspostavio UFC zajedno s USADA-om.

U ovom trenutku nije jasno hoće li Jones odmah ostati bez titule. TMZ je navodno doznao da će UFC učiniti upravo to, no kasnije je sam predsjednik promocije Dana White demantirao tu informaciju za ESPN.

Ironija je u činjenici kako je upravo Daniel Cormier u uvodu u meč na UFC-u 214 tvrdio kako je Jones bez dopinga odradio eventualno dva ili tri meča u čitavoj karijeri, a da je bio dopingiran i tijekom njihovog prvog međusobnog dvoboja. Jones je takve optužbe s gnjušanjem odbacivao. Sada mu je u tijelu pronađen anabolički steroid.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI