Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesov menađer: Mi ćemo diktirati uvjete za revanš s Cormierom! | Fight Site

Jonesov menađer: Mi ćemo diktirati uvjete za revanš s Cormierom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2015 10:39h Autor:

Jon Jones

Jon Jones se službeno vratio i ponovno je aktivni UFC borac, tako da je samo pitanje vremena kad će pokušati vratiti svoj pojas kojeg se dočepao Daniel Cormier. No, Cormier si je uzeo svoje pravo kao prvak i najavio pauzu barem do kraja godine, ali Jonesov menađer misli da bi Jones trebao diktirati uvjete borbe.

Jonesov menađer Kawa rekao je za MMA Hour da misli kako bi Jones trebao odlučivati o uvjetima revanša s Cormierom jer Jones nije izgubio pojas, niti borbu s trenutnim prvakom i on je zapravo i dalje istinski prvak poluteške divizije.

"Da budem iskren, mislim da 'DC' nema nikakva prava u toj odluci. Svi znamo tko je pravi prvak. Cormier je izvrstan borac, ali nije pobijedio Jonesa, nitko mu nije oduzeo pojas. Na kraju krajeva, to što on paradira kako je pravi prvak mi ne sjeda dobro. To je samo moje mišljenje, ali mislim da je ovo važna borba za 'DC-a' i ako bi se Jon htio boriti u veljači, ožujku, travnju, bilo kad, mislim da bi 'DC' trebao prihvatiti tu borbu.

Ljudi zaboravljaju da je već pobijedio Cormiera i to uvjerljivo. I kakvo onda značenje uopće ima to što on govori? Jon ga je prebio i to s lakoćom. Pričao je da će srušiti Jona kad poželi i slične stvari, ali bilo je po Jonovoj volji. Srušio ga je i radio što je htio i nije bila izjednačena borba uopće. S tim na umu, ako Jon želi borbu s nekim drugim on će ju i tražiti. Ako želi borbu s Cormierom da bi vratio svoj pojas, a to mu je cilj, onda će to i napraviti i Cormier tu ništa ne diktira."

Jonesov menađer je u pravu da njegov klijent nikad nije ni bio poražen, ali Jones se sam porazio i Cormier je službeni prvak, tako da će ipak on vjerojatno imati zadnju riječ.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI