Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jonesa razljutila izjava njegovog uzora GSP-a: “Čini se da ozljeda mozga ipak postoji” | Fight Site

Jonesa razljutila izjava njegovog uzora GSP-a: “Čini se da ozljeda mozga ipak postoji”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2018 15:12h Autor:

Jon Jones

Jon Jones osjetio se prozvanim posljednjim izjavama Georgesa St-Pierrea te je osjetio potrebu na iste reagirati. Napravio je to putem Instagrama, a obratio se GSP-u osobno.

GSP se u izjavi, koju možete pročitati na gore podijeljenom linku, prisjetio Jonesove izjave nakon poništene pobjede protiv Cormiera, kako nisu steroidi izveli udarac koji je doveo do nokauta, nego da je to bio on. GSP se s tom tvrdnjom ne slaže, nego tvrdi baš suprotno, odnosno uvjeren je kako korištenjem dopinga borac postaje hrabriji i kreativniji te da kao rezultat dolaze takvi udarci. Nije se dugo trebalo čekati na Jonesov odgovor, a on je došao u obliku Instagram objave.

“Grozno je kada moraš čuti kako osoba prema kojoj oduvijek imaš respekt krene govoriti ludosti. No, biti će kako je to ovih dana zapravo priroda ove igre. Ne znam shvaća li on koliko ludo zvuči izjava kako steroidi djeluje na više toga, a ne samo na fizički izgled, kako te učine gladnijim i kreativnijim? Nešto mi se čini da tu postoji neko oštećenje mozga. Rekao je da je doping izveo kick? Daj čovječe, to se zove trening i pronalazak slabosti. Toliko da sam mu u lice rekao što ga slijedi i onda to isto i napravio. To ja zovem egzekucijom. Umjesto da se baviš kampanjom za najboljeg borca u povijesti, možda bi ti bilo bolje da se boriš i dominantno pobijediš svoju iduću borbu. Kroz sve ove godine prema tebi nisam imao ništa osim maksimalnog respekta. Nemoj da se to sada promijeniti. Bolji si od toga”, napisao je Jones uz zajedničku fotografiju sa St-Pierreom.

GSP je nešto spominjao i u slučaju USADA doušnika, no toga se Jones ovog puta nije dotakao te naravno da niti neće, posebno ako je istina da je sklopio dogovor koji se spominje. A to je trenutno zapravo jedino relevantno objašnjenje kako je moguće da je dobio suspenziju u trajanju od samo 15 mjeseci.

Inače, Jones je u posljednje vrijeme postao jako osjetljiv na komentare njegovog ponašanja i njega samog, dok prije na tako nešto gotovo da nije niti reagirao, osim ako dolazi od strane njegovih idućih ili potencijalnih protivnika. Ali, svi se s vremenom mijenjaju pa se tako promijenilo nešto i kod Jonesa. Posebno otkako se njegova slika u javnosti u potpunosti pretvorila u nešto drugačije od onog kako je sve krenulo.

View this post on Instagram

It sucks when you have to hear someone you’ve always shown respect to sit and talk foolishness. But that’s the nature of the game these days. Saying steroids change more than physical performance. “Make you more creative and hungry”. Do you know how crazy that sounds? I guess brain damage is real out here. Saying PED metabolites threw a kick? Come on man. It’s called training and identifying a weakness. So much in fact I told him to his face it was coming and then landed it. That’s called execution. How about rather than campaigning for GOAT status you get in there and dominate your next fight. I’ve had nothing but respect for you over all these years. Don’t change that now. You’re better than this

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI