Jones zaprijetio Adesanyi

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2019 11:45h Autor:

Adesanya i Jones (screenshot Instagram)

Iako ispred sebe imaju druge protivnike, Jon Jones i Israel Adesanya polako ispituju teren za njihov potencijalni susret.

Još je prošlog mjeseca Jones izjavio kako “ima osjećaj” da će se on i neporaženi 29-godišnjak iz srednje kategorije jednog dana naći u Octagonu. Uslijedio je potom odgovor Adesanye koji je potvrdio da je zainteresiran za taj okršaj.

“Volim izazove. Jones je GOAT ovog vremena, zar ne? No ja sam već ubio jednog GOAT-a, a sada sam u lovu na drugog”, izjavio je nedavno Adesanya.

Naravno pod GOAT-om kojeg je pobijedio misli na Andersona Silvu s kojim se obračunao u glavnoj borbi UFC 234 priredbe.

Takav odgovor očito nije najbolje sjeo Jonesu koji je osjetio potrebu poslati novu poruku svom mogućem protivniku.

“Ako misliš da si ubio 44-godišnjeg Andersona – nisi. Ne znam koju si ti to točno borbu gledao. Da, pobijedio si legendarnog GOAT-a, ali sada moraš doći Kralju džungle. Natjerat ću te da me do treće runde zoveš taticom”, poručio je ‘Bones’.

Naglasimo kako je pred obojicom još puno posla prije nego što započnu prave pregovore oko međusobnog dvoboja. Adesanyu večeras čeka borba s Kelvinom Gastelumom za privremeni pojas u srednjoj kategoriji, a potom, u slučaju pobjede, i ona s ozlijeđenim prvakom Robertom Whittakerom. S druge strane, Jones će u srpnju braniti titulu protiv Thiaga Santosa u glavnom meču UFC 239 priredbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by новости MMA (@mmasharkfighting) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI