Jones uništio Liddella na Twitteru (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2018 12:34h Autor:

Screenshot

Legendarni bivši UFC prvak Chuck Liddell se odlučio reaktivirati kao profesionalni MMA borac. U suradnji s Oscarom de la Hoyom, pokušava organizirati svoj treći meč protiv druge UFC legende – Tita Ortiza.

Prilikom najave svog povratka ovaj 49-godišnjak je najavio kako ne planira odraditi samo jedan meč, nego se planira u potpunosti reaktivirati. Dapače, najavio je kako bi u trećem meču htio odmjeriti snage s Jonom Jonesom.

Ne treba posebno naglašavati da je Jones na ovu prozivku odgovorio s velikim potcjenjivanjem bivšeg UFC prvaka. Na to je Liddell nanovo “piknuo” Jonesa tvitom koji je objavio u srijedu, a u kojem stoji “kako bi Octagon bio dobro mjesto da Jones nauči nešto od istinske legende”. Naravno da se ova opaska odnosi na problematično ponašanje “Bonesa” koje je u potpunosti uništilo njegov ugled i ostavštinu.

Jones je u četvrtak vratio rafalom Twitter objava na račun Liddella.

“Brate, prije svega, ne trebam biti umirovljen da bih bio legenda. A ti, zato što pričaš o mom ponašanju izvan kaveza, si presmiješan. Chuck vi svi znamo da si daleko od nekog nevinašca”, glasila je prva Jonesova poruka odaslana na račun “Icemana”.

U drugoj je otišao još malo više ispod pojasa te je istaknuo Liddellove posljednje rezultate prije nego što ga je Dana White doslovno otjerao u mirovinu. Liddell je u posljednjih šest mečeva ubilježio tek jednu jedninu pobjedu i to podijeljenom odlukom sudaca. U posljednja tri je teško nokautiran.

“Chuck Liddell, kada govorimo o tome kako ćeš me naučiti kako se zapravo bori…”, napisao je Jones i priložio fotografiju koja pokazuje Liddellove posljednje rezultate.

Na koncu je zaključio:

“U ovom trenutku mi je dosta ovog internet prepucavanja. Ako mi imaš još što za reći, već sam te pozvao u Albuquerque. Pazi se stari čovječe Ladelle.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI