Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones u revanš protiv Gustafssona ulazi kao veliki favorit | Fight Site

Jones u revanš protiv Gustafssona ulazi kao veliki favorit

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2018 11:27h Autor:

Jones vs. Gustafsson

Prve ponude kladionica za UFC 232 event postavljaju Jona Jonesa na poziciju velikog favorita u borbi protiv Alexandera Gustafssona.

Čini se kako svi mogući incidenti koje je imao, praćeni s nesportskim načinom života, ne mogu srušiti reputaciju koju Jon Jones ima kao borac. Pa čak niti kada ga čeka revanš s onim borcem koji je došao najbliže tome da ga savlada, odnosno neki čak i dan danas smatraju da je on tu borbu izgubio. Dovoljno o tome govori podatak koji dolazi od strane onih kojima kvalitetna procjena šansi za pobjedu zapravo ovisi o kvaliteti njihovog poslovanja. Naravno, riječ je o kladionicama.

Odmah nakon što je za UFC 232 event ugovorena borba Jon Jonesa i Alexandera Gustafssona, moglo se očekivati kako će se uskoro javiti i kladionice, odnosno kako će ta borba biti uvrštena u njihovu ponudu. Sada se to i dogodilo, a postavljeni tečajevi su mnoge iznenadili. One koji se misle kladiti na Gustafssona vjerojatno vrlo ugodno, dok one koji su se nadali zaraditi na pobjedi Jonesa baš i ne.

Tečaj na Jonesa trenutačno u Vegasu iznosi -280, odnosno morali biste uplatiti 280 dolara na pobjedu Jonesa, dabi ste zaradili 100 dolara, odnosno toliko “bili u plusu”. Preneseno u nama poznate “koeficijente”, to bi bilo 1.35 na pobjedu bivšeg prvaka te po mnogima i dalje najboljeg borca svijeta. Što se tiče Gustafssona, kod njega je +220, što bi značilo da ulaganjem 100 dolara na pobjedu švedskog borca, zarađujete “čistih” 220 dolara. Prevedeno, koeficijent na pobjedu Gustafssona startao je ogromnih 3.20. Ukoliko vjerujete u pobjedu “The Maulera” te imate svoj račun na nekoj od stranih kladionica koje su već uvrstile ovo u svoju ponudu, sada je prava prilika za uplatiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI