Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Superfight protiv Weidmana jednog dana bila bi sjajna stvar | Fight Site

Jones: Superfight protiv Weidmana jednog dana bila bi sjajna stvar

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2014 21:32h Autor:

Jon Jones

Jon Jones, UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji danas je, nakon vaganja za UFC 169, sudjelovao u redovnoj interakciji s fanovima, a jedan je postavio vrlo zanimljivo pitanje o mogućoj superborbi dva momka iz New Yorka, Jonesa i Weidmana.

Pitanje je glasilo: "Ukoliko Chris Weidman obrani svoj naslov nekoliko puta, a također i vi, što mislite o potencijalnom "superfightu" vas dvojice. Zamislite UFC 200 Jones : Weidman u Madison Square Gardenu?"

Jones je na to pitanje odgovorio: "To bi bilo fantastično, sjajno", a na dodatno pitanje što misli kako bi prošao, rekao je: "Ne želim podcjenjivati Weidmana, ali ja vjerujem u sebe. Nemam razloga pričati o njemu, on je sjajan borac, ali ja sam vrlo samouvjeren mlad momak. I prihvatio bih tu borbu, sigurno."

No, do tog susreta ipak treba proči još podosta vremena, prije svega Weidman mora obraniti svoj naslov protiv Belforta, a Jones protiv Teixeire, a i već dugo se govori o Jonesovom prelasku u tešku kategoriju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI