Jones Sonnena prozvao kukavicom i varalicom: Protiv Andersona si izgledao kao dijete

UFC 16.08.2012 08:36h Autor:

Jones i Sonnen

Nije trebalo dugo vremena čekati da se oglasi aktualni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji prokomentira prijetnje koje mu je uputio novopridošli Chael Sonnen.

Jones očito ne mari previše zbog "trash talka" najpoznatijeg majstora današnjice, no svejedno je poručio svom sunarodnjaku da je "veći muškarac od njega". Jones je reagirao preko svog službenog Twittera.

"To što ti govoriš nema nikakvu težinu. Nisi poštovao Andersona, niti njegovu zemlju, a na kraju si se borio kao dijete", napisao je Jones i dodao:

"Ako se želiš tako razgovarati sa mnom, onda to barem učini direktno u lice. Nazivaš me balavcem, a već sam sada veći muškarac nego što ćeš ti kada biti. Nisi vrijedan mog vremena i najprije zaradi status izazivača, onda ću biti sretan da ti mogu nauditi."

Uz ove riječi Jones je pridodao tagove KUKAVICA i VARALICA koje očito opisuju kako prvak doživljava svog možda budućeg protivnika. Hoće li dvojac ikada ući u isti kavez za sada je tek predmet špekulacija. Prije toga Jones mora pobijediti Hendersona, a Sonnen svladati Griffina. Tek onda se može pričati o eventualnom dvoboju ovog dvojca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI