Jones: Silva me nazvao kako bi mi rekao da je rekao da je Cormier trtaroš

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2017 13:26h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Uoči povratka u Octagon i super meča na UFC-u 214 protiv Daniela Cormiera, Jon Jones je novinarima na “telefonskoj press konferenciji” koja je održana u ponedjeljak otkrio zanimljiv podatak – nedavno ga je nazvao njegov idol i bivši UFC prvak Anderson Silva, a tema razgovora je, pogađate, bio Daniel Cormier.

I sam Jones je bio iznenađen što je na drugoj strani slušalice netko kome se svih ovih godina divio i tko mu je bio borilački uzor. Brazilac ga je nazvao da bi mu dao savjet uoči dvoboja protiv Cormiera kojeg Silva očito više ne cijeni.

“Rekao mi je da mu je bilo vrlo čudno koliko se Cormier u biti boji. Ja sam star čovjek u ovom trenutku, a Daniel me morao rušiti rundu nakon runde i držati me na parteru. Osjetio sam strah koji stiže od njega. On u svom srcu skriva strah. Znam za što si sve sposoban i zato odi i uzmi mu ono što ti pripada. I to s puno stila”, to mi je rekao, otkrio je novinarima bivši UFC prvak.

“Anderson je moj idol. On je borac kojeg sam najviše poštovao još od kada sam imao 19 godina i kada sam krenuo u ovaj sport. Čuti od njega da govori kako ima mnogo vjere u mene i da cijeni sve što sam već napravio u ovom sportu, a sada da mi savjetuje da jednostavno uđem u Octagon i napravim samo najbolje što mogu…to je nevjerojatno. Nevjerojatno je da ta poruka stiže od njega”, dodao je “Bones”…

Narednog vikenda u Anaheimu Jones će pokušati vratiti pojas koji je od njega oduzet 2015. godine kada je uhapšen zbog izazivanja nesreće i bježanja s mjesta nesreće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI