Jones se "totalno ne boji" Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2012 10:00h Autor:

Jon Jones

Super borba između Andersona Silve i Jona Jonesa bila bi daleko najljepši božićni poklon za sve MMA fanove, no zaista je malo vjerojatno da će Dana White uspjeti nagovoriti obojicu na međusobni okršaj u iduća dva tjedna. No, čini se da se ipak ne radi o borbi koja je nemoguća…

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji spreman je ući sa svakim u oktogon, a otkrio je i da shvaća razloge zbog kojih bi se na takvo što odlučio njegov kolega iz srednje kategorije.

"Mislim da su takve super borbe iznimno bitne za sport, ali i za nečiju ostavštinu. Ja zaista još uvijek nemam neku posebnu želju da u jednom takvom meču nastupim, ali to je prvenstveno iz razloga što ne postoji borac protiv kojeg bih se izuzetno htio boriti. Priča se mijenja ukoliko netko izazove mene, spreman sam ući u oktogon sa svakim u poluteškoj kategoriji", rekao je Jon i time najavio svoja očekivanja u kojoj kilaži bi se borba protiv Andersona trebala održati.

"Sve je moguće, zaista vjerujem da smo svi stigli na Zemlju da mislimo i sanjamo o velikim stvarima i da nismo ograničeni. Borba protiv Andersona bio bi pravi test vjere u samoga sebe, ali i mog ratničkog duha. Zbog toga je sve moguće u budućnosti. Ja se totalno ne bojim Andersona, ali ni ikoga drugoga" rekao je Jones.

Svoju iduću borbi Jones će odraditi 27. travnja kada u New Jerseyu brani svoju titulu prvaka UFC-a protiv Chaela Sonnena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI