Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones se priključuje Mayweatherovom “Money” timu? | Fight Site

Jones se priključuje Mayweatherovom “Money” timu?

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2015 09:51h Autor:

Floyd Mayweather i Jon Jones

Nakon što je imao prometnu nesereću u kojoj se sudario s automobilom kojeg je vozila trudnica, Jon Jones je izgubio titulu, sponzore, a suspendirao ga je i UFC. U nedavnom razgovoru s Arielom Helwanijem, bivši UFC-ov prvak je otkrio kako je otvoren za suradnju s Mayweatherovim The Money Teamom.

Jones nije više od pola godine razgovarao s medijima, a onda se otvorio Helwaniju u razgovoru koji je trajao više od sat vremena te tom prilikom spomenuo mogućnost suradnje s Mayweatherom.

"Iskreno, mislim kako su stvari sada krenule nabolje. Ako ne obnovim suradnju s kompanijama iz prošlosti, vjerujem kako ću pronaći još bolje. Nemam ništa osim vremena da dokažem kako je ovo istina. Možda Floyd shvaća kako sam kontroverzan subjekt, baš poput njega. Mayweathera puno ljudi obožava, ali ga i puno njih mrzi. No, najvažnije je da su njegove borbe gledane i možda on shvati da smo slični. Još nisam pričao s njim, ali moji poslovni partneri jesu i možda ćete me gledati u The Money Team opremi. Još ništa ne potvrđujem, samo otvaram mogućnost za takav rasplet", izjavio je Jones.

Podsjetimo, Mayweather je u jednom od svojih razgovora s medijima izjavio kako razmišlja o pokretanju MMA promotivne kuće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI