Jones: Rashad izbjegava meč sa mnom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2011 08:44h Autor:

Jon Jones i Rashad Evans

Jon Jones tvrdi da je Rashad Evans namjerno odustao od dvoboja na UFC-u 140 i da je on taj koji izbjegava međusobni okršaj. Prvak UFC-a je u razgovoru za MMAFighting otkrio kako mu je White prije nekoliko dana ponudio dvoboj protiv Evansa.

“Pristao sam bez oklijevanja nastupiti na UFC-u 140. Nema stvari koje želim napraviti više, nego zatvoriti poglavlje Evans. Mislim da je Evans računao kako ću ja biti taj koji ću odbiti dvoboj jer sam upravo obranio naslov. Bio je siguran da ću reći ne, pa bi se mogao javno pohvaliti: Jones opet izbjegava meč protiv mene! No, ja sam pristao, a nakon što sam rekao da, on je odustao jer navodno nije spreman. Treba mu dodatno vrijeme. S obzirom na takav razvoj situacije, nazvao me Dana White i pitao me da li bih se želio boriti protiv Machide. Odmah sam pristao”, objašnjava Jones.

UFC-ov šampion priznaje kako se ne bi borio tako brzo da ne treba spasiti UFC 140.

“Noge su mi bile natečene, no sada su dobro i želim se boriti. Zdrav sam, mlad sam i želim u kavez. Ovu borbu sam prihvatio sa samo devet tjedana za pripremu. Mislim da je realnost da je Evans očekivao da ja neću prihvatiti meč. Znači da je on taj koji izbjegava dvoboj i izmotava se”, zaključuje Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI