Jones, Rampage, Dana – što su rekli o UFC-u 135? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2011 09:38h Autor:

UFC 135 poster

Što su glavni akteri UFC-a 135 rekli na press konferenciji poslije sjajnog eventa koji smo pratili proteklog vikenda u Denveru?

Za vas smo izdvojili najbolje citate, a ostalo pogledajte u vidue:

Dana White:

“Kada sam došao u kavez, Jones me pitao hoću li ga napokon priznati u P4P kategoriji. Da, zašutjet ću glede toga. Jones se dokazao. Posebno priznanje mora dobiti jer je Rampage večeras bio u strašnoj formi. Ovaj dvoboj je shvatio jako ozbiljno i dugo se pripremao u Denveru. Bio je mršav u licu i vidjeli su mu se trbušnjaci. Pobijedio je najboljeg Rampagea. Jon Jones je najbolji!”

“Ljepota ove divizije je ta što se radi o tako kvalitetnoj konkurenciji. Rashad je protiv Tita izgledao jako dobro. Ti momci žele ovu borbu, bilo je mnogo trash talka između njih dvojice, pa neka im bude. Uz to nam slijedi i zanimljiv dvoboj Hendersona i Shoguna. vidjet ćemo, ima zanimljivih protivnika za Jonesa. Čovjek koji drži pojas je toliko kvalitetan da se zato pitamo ovo pitanje. Mlad je i ako očisti diviziju, već smo razgovarali o tome, Jones bi prešao u tešku kategoriju.”

Jon Jones:

“Ova borba me naučila dosta toga i pokazala da imam mnogo toga još za učiti. Kada me Rampage stisnuo u nekoliko navrata se nisam branio tehnički, nego sam samo pobjegao kao mala curica. Upalilo je. Rampage je tako čvrst, nisam se pokušao braniti tehnički, nego sam napravio ono što bi napravio mudar čovjek.”

Quinton Jackson:

“Mislio sam da ću biti uzdrman i potresen jer je Jones napravio točno ono što je i rekao – završio me. Nitko to nije napravio još od Sakurabe. No, ne mogu biti razočaran. Nisam ispunio želju svom prvom boksačkom treneru i postao svjetski prvak u boksu, no osim toga sam samo sretan. Sretan sam jer sam zaradio dosta novca.”

“Žao mi je što se nisam držao zacrtanog plana. Dobro sam se pripremao i sparirao sam s jednako velikim borcima, no očito je da nije isto kada spariraš i boriš se. Mislio sam da ga mogu stisnuti u četvrtoj i petoj rundi. Kada me srušio na pod, okrenuo sam glavu na drugu stranu da me ne udara po ovoj posjekotini. To je bila velika greška.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI