Jones priznao: S Cormierom bi bilo puno teže u teškoj kategoriji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2018 09:59h Autor:

Cormier vs. Jones

U intervjuu koji je dao za ruske medije, bivši UFC prvak Jon Jones nije govorio samo o meču između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. “Bones” se osvrnuo i na svog velikog rivala Daniela Cormiera koji je danas dvostruki UFC prvak.

Analizirajući njegov skorašnji vrlo izgledni meč protiv Brocka Lesnara, Jones je zaključio da DC ne bi trebao imati problema protiv WWE zvijezde.

“Definitivno sam vrlo uzbuđen što ću vidjeti meč između Cormiera i Brocka Lesnara”, izjavio je Jones te je dodao:

“Vjerujem da će Cormier biti taj koji će pobijediti u tom meču. Jednostvno je prebrz za Lesnara. Čak i kada smo se međusobno borili sam imao osjećaj da je u nekim stvarima i kombinacijama brži od mene. Mogu tek zamisliti koliko će onda biti brži od Brocka Lesnara.”

“Bones” i dalje pokušava riješiti situaciju s USADA-om i vratiti se u Octagon što prije. Špekulira se da se upravo za njega čuva “main event” UFC-a 230. Ipak, u ovom trenutku to je jako daleko od realizacije jer postupak i dalje nije okončan.

Govoreći o potencijalnim “matchupovima” kada se vrati u kavez, Amerikanac je svjestan da bi upravo trilogija s Cormierom bila najveći mogući meč za njega u ovom trenutku.

“Mislim da bi Daniel Cormier u teškoj kategoriji bio puno veći izazov za mene. Tu se osjeća bolje i ugodnije. Njegovi tip tijela mu tako nalaže, a ovo je kilaža koja mu je prirodna. On želi biti velik. Mislim da bi ovo bila puno teža borba za mene u ovoj kategoriji, ali, neovisno o tome, smatram da bih i ovdje pobijedio.”

“Mislim da sam jednostavno bolji od njega. Znam kako ga pobijediti…”, zaključuje po mnogima najbolji MMA borac svih vremena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI