Jones prekinuo nagađanja i objasnio zašto se neće boriti s Cormierom u teškoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2018 12:16h Autor:

Cormier vs Jones (UFC 182)

Nakon njihova dva susreta u poluteškoj, po medijima i MMA krugovima se često kao tema znao pojaviti potencijalni okršaj Jona Jonesa i Daniela Cormiera u teškoj kategoriji.

‘DC’ je neporažen kao teškaš i aktualni je prvak te UFC-ove kategorije te mnoge zanima je li to teren na kojem bi mogao doći do osvete protiv svog najvećeg rivala. No, ako pitate ‘Bonesa’, to se neće dogoditi.

“Ništa od toga. On izgleda dobro kao teškaš. On je građen za tu kategoriju i tamo mu je ugodno. Cormier prirodno prelazi u teškaša između svake borbe, to je njegov teren i, kao što sam već ranije znao reći, sjajan je prvak u toj kategoriji. Čak i prije borbi sa mnom je bio uspješan teškaš. Za mene ne postoji nikakav razlog da se borim s njim u teškoj, jer, jednostavno, ništa od ovoga ne shvaćam osobno”, izjavio je Jones za Fox Sports te nadodao da je uvijek otvoren za novi obračun u poluteškoj:

“Jednom kada se on ponovno spusti u polutešku, onda to opet postaje osobno. No, on može imati ono što već ima, a isto vrijedi i za mene. U mom slučaju to znači biti najdominantnijim poluteškaškim prvakom, jedinim od 2011. godine.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI