Jones potvrdio: Protiv Rampagea u rujnu!

UFC 03.06.2011 14:21h Autor:

Quinton Jackson (Photo by Marko Petrak)

Okršaj Jona Jonesa i Quintona Rampagea Jacksona ćemo gotovo sigurno vidjeti 24. rujna.

Jon Jones je riješio sve nedoumice i potvrdio kako će prvu obranu naslova imati protiv Quintona Rampagea Jacksona. Prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji ovu je informaciju potvrdio za MMAJunkie.

“Ne smijem još uvijek govoriti o datumu jer ugovor nije potpisan, no da, borba je na rasporedu vrlo skoro”, izjavio je Jones.

Sada očito otpadaju kombinacije prema kojima su Lyoto Machida ili Rashad Evans trebali uskočiti u umjesto ozlijeđenog Rampagea.

Podsjećamo, Jackson je suspendiran od strane Atletske Komisije zbog loma ruke koji se dogodio još prije borbe s Mattom Hamillom na UFC-u 130. Čini se da situacija s ozljedom nije tako ozbiljna i da će Jackson dobiti dozvolu liječnika prije šest mjeseci na koliko je propisana suspenzija.

Niti Jones više nema problema s ozljedama.

“Sasvim sam dobro i već sada bih se mogao boriti”, dodao je prvak o svom zdravstvenom stanju rekavši kako bi se htio vratiti u rujnu.

U tom mjesecu UFC će održati turnir u Denveru pod rednim brojem 135 stoga je gotovo jasno da ćemo okršaj Jones vs. Rampage vidjeti 24. rujna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI