Jones postigao nagodbu u slučaju utrkivanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2016 09:51h Autor:

Jon Jones

Jon Jones se vratio pred suca i postigao nagodbu u svom slučaju navodnog “drag racinga” iz ožujka.

Bivši prvak poluteške kategorije priznao je krivnju za protuzakonito modificiranje auspuha i nečitke tablice dok su ostale tri optužbe, utrkivanje, ekshibicijska vožnja i nepravilno prestrojavanje odbačene.

Za kaznu Jones u iduća tri mjeseca mora proći autoškolu za agresivne vozače, odraditi 60 sati dobrotvornog rada i platiti financijsku kaznu od $143.

Jonesa, koji je već služio uvjetnu kaznu zbog sudara i bijega s mjesta nesreće iz 2015., 24. ožujka je zaustavio policajac u Albuquerqueu zbog navodnog utrkivanja. Na policijskoj kameri zabilježeno je kako Jones negira navodno utrkivanje, ali i naziva policajca “lažljivcem” i “svinjom”.

Zbog kršenja uvjetne Jones je već odradio 51 sat dobrotvornog rada, pohađao tečaj za suzbijanje bijesa, dodatne tečajeve u autoškoli, a također treba i dozvolu svaki put kada želi sjesti za volan.

Osim problema  s vožnjom Jonesa trenutno muči i pad na doping testu zbog korištenja nedozvoljenih blokatora estrogena uoči nastupa na UFC 200 priredbi prošlog mjeseca zbog čega bi mogao biti suspendiran na dvije godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI