Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Postao sam mudriji, jači i pametniji! (VIDEO) | Fight Site

Jones: Postao sam mudriji, jači i pametniji! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2013 09:13h Autor:

Jones VS Belfort

Posljednja dodjela svjetskih MMA nagrada u organizaciji Fighter only magazina i ove je godine potvrdila da je Jon Jones najbolji borac godine, a to je nešto s čime se mnogi slažu, iako mu je popularnost sredinom 2012. godine poprilično opala nakon što je odbio u posljednji trenutak ozlijeđenog Dana Hendersona zamijeniti Chaelom Sonnenom što je rezultiralo cijelim propadanjem UFC-a 151.

No, njegova dominacija, kojoj se ne vidi kraja te mnogi vjeruju da bi trebao odraditi ili meč s Andersonom Silvom ili malo podignuti kilažu i nastaviti karijeru u teškoj kategoriji, daje mu za pravo da za sebe može već sada reći da spada u krug elitnijih boraca koji su ikad nastupili u oktogonu.

U svom osvrtu na prethodnu godinu priznao je da je počinio neke greške, a one su ga učinile boljim čovjekom.

"Nakon što sam imao prometnu nesreću zbog vožnje u alkoholiziranom stanju mogu reći da sam nakon toga na neki način odrastao i postao bolji čovjek. Sad sam mudriji, snažniji i pametniji zbog mnogih stvari. Teška, zabavna i luda godina, sve to je bilo posljednjih 365 dana. Doživio sam da vidim 2013. godinu i zbog toga sam blagoslovljen i iznimno zahvalan", rekao je Jon.

"Dana White i ja smo u dobrim odnosima. Mislim čak i da nikad nismo bili ovako dobri, jer vjerujem da on u meni vidi mladu osobu koja ima respekt za sebe, koja će se zauzeti za određene stvari i ne boji se reći što misli. Ja sam dužan sam prema sebi tako se ponašati. Ja samo pokušavam napraviti sve ispravno za sebe i ljude oko mene", dodao je UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI