Jones postaje globalna sportska zvijezda

UFC 09.08.2012 07:26h Autor:

Jon Jones

 

 Jon Jones ovog je tjedna potpisao iznimno unosan sponzorski ugovor s Nikeom, koji bi ga trebao učiniti prepoznatljivim imenom i u ostatku sportskog svijeta.

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca i prvak u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, kojeg za tri tjedna očekuje obrana titule u meču protiv Dana Hendersona, ovog je tjedna napokon potpisao dugo najavljivani sponzorski ugovor s Nikeom.

Radi se o iznimno bitnom sponzorstvu i za cjelokupni MMA s obzirom na to da će jedan borac zahvaljujući tome postati globalno poznato ime. Nedavno je ugovor s Nikeom potpisao i Anderson Silva, čija bi se linija proizvoda uskoro trebala naći u prodaji.

No, dok je Silvino sponzorstvo uglavnom fokusirano samo na brazilsko tržište, Jones bi trebao biti prvi MMA borac koji je potpisao ugovor s jednom takvom poznatom i velikom tvrtkom na globalnoj razini.

Već je najavljeno da ćemo uskoro moći vidjeti i liniju odjevnih predmeta s njegovim potpisom, baš kao što je to slučaj s primjerice NBA zvijezdama Kobeom Bryantom i LeBronom Jamesom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI